06 30 222 2912

KTV Jav 2vigyorgo pofa
 

Kábel tv javítás, jelerősítés, lakáson belüli elosztás, műszeres hibafelmérés, kábelcsere.

 

Az elégedettség alapja, a precíz munka!

Mi pedig mindent megteszünk, hogy Ön elégedett legyen! 

 

06 30 222 2912

 

Vállaljuk kábel televízió hálózat lakáson belüli megosztását több vételi helyre, szükség esetén megfelelő erősítő beiktatásával. A helytelenül felszerelt csatlakozókat, és a nem megfelelő értékű elosztókat kiszűrjük, és kicseréljük. Ilyen, és ehez  hasonló problémák okozzák a legtöbb esetben a képminőség romlását.

A koax kábel szerelése során kizárólag jó minőségű és a kábel tv-hez használatos professzionális anyagokat építünk be, hogy az anyaghibák által okozott problémákat megszüntessük. A kábel hálózat szerelését bízza ránk, szakemberre, mert így sok kényelmetlenségtől kímélheti meg magát és családját.

 

06 30 222 2912

 

Valóban ennyi tv van a lakásban? - erre is megvan a technikai megoldás, hogy a lakás minden készülékén szabadon és jó minőségben válogathasson a csatornák közűl, saját igényei szerint.

 

                       Upc Digi Thome Mindig Logo.  

                                                                                                                                                                           

 

 


 

De nézzük csak - miben is nyílvánulnak meg ezek a jelenségek?

 

Sok esetben fen áll az a gond, amikor az egyik vételi helyen még jó a kép, a másik készüléknél már rosszabb, a további vételi helyeken meg már szinte kép sem látható.

Felléphetnek olyan rendszertecnikai hibák is, hogy eltünnek vagy nagyon gyenge minőségben lesz látható, egy vagy több csatorna a második, vagy harmadik készüléken.

Mi lehet a hiba oka?

Ez a nem megfelelő kábelezésből, vagy a hibás szakszerűtlen kábel tv hálózat további átépítéséből adódhat. ( rosszul felszerelt csatlakozó, nem a kábel tv redszerbe illeszthető szerelvények használata )

 

A kábel tv hálózatokban előforduló műszaki problémák nagy mértékben befolyásolják a rendszer biztonságos működését. Alapvető problémák általában, a rosszul felszerelt csatlakozók, a házilag nem megfelelő alkatrészek beépítése, és az ezekkel történő jel elosztás stb.

A lakásban használatban levő kábelek minősége is nagymértékben befolyásolja a vételi lehetőségeket, az internettel kapcsolatos problémákról nem is beszélve! ( Szakadozó kapcsolat, nem biztonságos adat továbbítási lehetőség)

 


 

A végeredmény, hogy nincs kép, sem hang. A digitális boxokat használók esetében pedig, a set top box leáll, mivel az internetes kapcsolat nem tud biztonságosan kapcsolatot tartani a hálózaton keresztül a központi egységekkel.

 

A javítás előtt természetesen, a lakásba beérkező jel pontos diagnosztikája az elsődleges feladat, hogy a további javítások pontosan térképezhetőek legyenek. Erre egy spectrum analizátorral történő mérésre van szükség, melyből  elsőkén kiderül a rendszer fő gerincének az állapota. 

 Kissebb hálózatokhoz használható erősítő

 

A Kábel szolgáltatók az esetek többségében az előfizető számára akkora jelet biztosítanak, hogy egy tv, vagy kettő, működése biztonságos legyen. Az ezen felüli tv használatból eredő jelszint csökkenés helyre hozatalát a vásárlónak kell házon belül megoldani (elosztás,átalakítás).

Ez az a szakterület, ahol szükség lesz egy kábel tv szerelő szakember közreműködésére, mert a hálózatban levő információk, és jelszintek mérését nem lehet házilag megoldani műszerezettség hiánya miatt. A renszer időközbeni átalakítása, vagy csatlakozási hibák következtében fellépő jelveszteségeket műszeresen kell diagnosztizálni, és kimérni.

Ha ezek a mérések elkészűltek akkor már csak gondosan elvégzett szerelésre, jó minőségű anyagokra, és ami legfontosabb, szakértelemre van szükség. Ha a kábelrendszer jeleit, alapesetben a beérkező jeleket rendbetettük akkor már helyre is áll a rendszer. Ha mégsem kielégítő a jelszint, ezt általában egy jó minőségű erősítő közbe iktatásával helyre tudjuk állítani, és így elkerülhetőek a jelveszteségből adódó vételi gondok.

 

Nagyobb családi házas rendszerekhez méretezett KTV erősítő internetes vissziránnyal

 

Hívjon bennünket bizalommal.

 

06 30 222 2912

 

 Egy igazi közösségi antenna rendszer!

 

Asztali nézet