06 30 222 2912

Antennaszereles

 

Egyedi parabola antennák javítása, beállítása, új parabola antennák felszerelése, áthelyezése, motoros forgatható parabolák telepítése a Magyarországon vehető  műholdakra.

 

06 30 222 2912 

 

Multifókuszos több fejes vételre kialakított parabola antennák telepítése szerelése, javítása.

 

 

Forgatható motoros antenna rendszer telepítése, javítása, műszeres beállítása.

 

06 30 222 2912

 

Parabola antena szerelés megrendelése előtt fontos, hogy eldöntsük milyen műhodat és milyen műsor anyagot szeretnénk nézni.

 

Erre több lehetőség is kínálkozik, mint pl: a legkedveltebb táblázatokat közre adó www.lyngsat.com esetében.

Itt pontos adatokat kaphat mindenki a műholdakon létező csatornák paramétereiről, és a sugárzott műsorokról, és azok tartalmairól is.

A táblázatokban még a területileg használatos parabola antennák térerő szerinti méretét is megtaláljuk, hogy az adott lahely szerint mekkora méretű parabola antennára van szükség.

 

Ha már ismerjük a venni kívánt csatonák adatait, nagy segítségére lehet a következő program, hogy megálapíthassa bárki a lakása mely irányában helyezkedik el az a műhold, amely vételére parabola antenna szerelő szakemberrel szeretne antennát szerltetni.

 

KATTINTSON AZ ALÁBBIpIROS FELIRATRA

 

Parabola antenna felszerelési pozíciójának meghatározása

 

A táblázatban kitoldi a lakcímét, alább kiválasztja a műholat amit nézni szeretne, majd kattntson a GO feliratra.

A program ekkor pontosan mutatja a venni kívánt műhold irányát.

Ez azért is fontos, mert ebben az esetben már előre világossá válik, hogy az parabola antennát el lehet-e helyezni, és ha igen akkor hova lehet telepíteni.

 

Aki a lakásában több vételi helyen szeretne egynél több műholdról műsorokat venni, azoknak a többfejes multifókuszos parabola antennát javasoljuk. Ebben az eserben a lakásban elhelyezett beltéri egységeken, mindekli azt a csatornát és műholdat tudja nézni - egymás zavarása nélkül, amelyiket akarja.

 

A mai technikai lehetőségek folytán, ez 1 - 16 műhol is lehet.

 

Ilyen esetben viszont feltétlen konzultáljon parabola antenna szerelő szakemberünkel, mivel a több vételi irány miatt a perebola antenna pontos helyzetét és telepítését a terepviszonyok miatt ellenőrizni kell.

 

Ha viszont egy vételi helyen, de több műhold vételére van igény, akkor egy diseqc forgató motorral szerelt parabola antennát kel telepíteni.

 

A mai berendezések mindegyike tökéletesen le tudja kezelni ezeket a forgató motoros antennákat.

 

Mint midegyik esetben, a tökéletes működés lényege, hoy parabolát szerelő szakember szakszerű, precíz telepítést, és pontos műszeres beállítást végezzen.

Asztali nézet