06 30 222 2912

UPC Logo

Mely országosan bárhol elérhető!

 

Vállaljuk Upc parabola antena felszerelését, garancia időn túli javítását, beállítását.

 

06 30 222 2912

 

Új megrendelők esetében teljeskörű szerződéskötés és hivatali ügyintézés a megrendelő lakásán.

 

A meglévő előfizetőknek a jelemlegi rendszerük teljeskörű tovább fejlesztését, ( több készülék letelepítése, beüzemelése szerződés modosítással komplett ügyintézéssel.)

 

06 30 222 2912

 

A vállalkozás 2002 óta regisztrált  upc direct hivatalos szerelő. Egy  hivatalos szerelő a upc Magyarország nevében, teljes mértékben a cég nevében jár el, és áll a megrendelők szolgálatára.

 

A  UPC hivatalos szerelő által kötött megállapodás is ugyan olyan értékkel bir, mintha egy hivatalos irodában személyesen jelentette volna be igényét, a szoláltatás üzembe helyezésére.

 

 06 30 222 2912

 

A szerelővel történő kapcsolat felvételével, sokkal hamarabb juthat a szolgáltatás létesítéséhez, mintha ezt interneten, vagy személyesen egy irodában tenné meg. A hivatalos antenna szerelő az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatban áll, igy a központon keresztül rendelt szolgáltatásokkal lszemben rövidebb lesz az eljárási idő. A parabola antenna felszerelése, a garanciális, majd a garancián túli javítások,  elsetében, és egyéb más jellegű műszaki problémák megoldásában is segítségére lesz a megrendelőnek .

 

Új előfizetés megrendelése

 

Ha a Upc Direct rendszerére szeretne csatlakozni forduljon bizalommal felénk, mivel igy sokkal hamarabb juthat el teljes kivitelezés létrejöttéhez, hintha előbb a hivatalos ügyfél szolgálaton keresztül teszi mind ezt.

 

Minden szerződés kötés előtt választ kaphat az olyan kérdésekre melyben még nem egészen tájékozott, vagy egyéb múszaki megoldások miatt lehetnek kérdései.

Természetesen a hivatalos szerelő a cég teljes felhatalmazottja, és ennek eretében végzi el a munkáját, és köti meg a szerződést a megrendelővel. A munka létrejöttével azonnal használható a legálisan megrendelt előfizetéses műsorok bármelyike.

Egyéni berendezéseit külön kérésre, hozzá illesztjük a megrendelt eszközökhöz.

 

Már meglévő, de már nem garanciális Upc berendezésének további fejlesztését vagy  a parabola antenna áthelyezését, vagy máshová történő áttelepítését, javítását, is természetesen vállaljuk megfelelő egyeztetés alapján vállalási területeken belül.

------------------------------------------------------------------------------------

Hivatalos szolgáltató szerelői jogositványok

------------------------------------------------------------------------------------

 

UPC Direct szolgáltatása a ( Thor 5/6 0,8° nyugat ) érhető el.

 

Upc logo Nagy változások történtek a UPC Direct műholdas szolgáltatás életében. A műsorcsomag az indulása óta a keleti 19,2 fokon lévő Astra műholdon volt elérhető. 2010-től azonban átköltözött a nyugati 1 fokon keringő, Thor műholdra. A költözés elsősorban gazdasági okokra vezethető vissza.

A digitális technológiának köszönhetően kiváló kép és hangminőségben élvezheti több tucat tv csatorna műsorát, HDTV felbontásban is.

8111 vevo

Philips DSR 8111 merevlemezes műsorrögzítős beltéri egység


 

Minden csatorna használható a régi Cryptoworks kódolással, és az új Nagravision rendszerrel is, tehát továbbra is lehet használni a vételhez saját műholdvevőt. De ez esetben a régi Cryptos kártyát kell használni, mivel a nagrás kártyák minden esetben digitálisan össze vannak jelölve a beltéri egységgel.

Rendelhető egyedi káttya megoldás is, a saját tulajdonú műholvevő berendezésekhez használatához.

  Bővebb informácók a UPC Magyarország honlapján olvashatók


A direct gold és direct gold+ csomagok új, műsorrögzítő funkciójának igénybevételéhez egy új típusú beltéri egységet  vehet igénybe. Ebben az egyslgben egy 160 GB-os merevlemez található, lehetővé téve azt, hogy ön 65 órányi műsor felvételét arögzíthesse  televízióból, és annak bármikor történő visszajátszását. Előre időzített felvételére is van lehetőség. A felvételeket egyszerűen a belső (Elektronikus Műsorfüzeten) keresztül lehet elindítani az adott műsor.


Ezen felül az időbeni visszaléptetés/eltolás funkció is elérhető ezzel a beltéri egységgel, amelynek köszönhetően nem kell lemaradnunk kedvenc műsorainkról, ha esetleg az időbeosztásunk nem teszi lehetővé, hogy éppen a tévé előtt üljünk. Ezzel a funkcióval megállíthatja és visszatekerheti az élő adást akár 150 percig visszamenőleg. A visszatekert ponttól újraindíthatja a műsort, illetve visszaugorhat az élő adásra.


Bármilyen műsort is keres, biztosan megtalálja, hiszen bőven válogathat a különféle kereskedelmi műsorok, természetfilmek, mozifilmek, gyermekműsorok, sport-, hír-, és zenecsatornák között. Ebben segít a UPC Direct egyedülálló szolgáltatása, az Elektronikus Műsorfüzet, amely a részletes program mellett számos érdekes információt és extra szolgáltatást kínál a műsorokkal kapcsolatban.

A programok többsége többnyelvű, a műsorok nyelve választható. Ráadásul mindehhez meglepően alacsony áron juthat hozzá, hisz a csatornakínálatban szereplő programok eléréséhez szükséges beltéri egységet nem szükséges megvásárolnia, mivel azt letéti díj ellenében használhatja, a kültéri egységet pedig kedvező fizetési feltételekkel ajánljuk előfizetőink részére.

A UPC értékesítési pontjaik az ország teljes területéről könnyedén elérhetőek, és ha a csatlakozás mellett dönt, szakképzett munkatársaink gondoskodnak arról, hogy ne kelljen bajlódnia a tehnikai részletekkel.

Közszolgálat és hírek

Politika, gazdaság, magyar és világszintű események, érdekes emberek, sorsdöntő mondatok és tettek.
Közszolgálati és hírcsatorna kínálatunk segítségével részese lehet a világ történéseinek. Csatornáink között megtalálható: a Duna TV, a hírTV, a Magyar ATV, az m2, a BBC World, a CNBC, a CNN, a Deutsche Welle, a Euronews, a Rai Uno, a Sky News és a TV5 Europe.

Utazás, tudomány, természet, történelem

Fedezze fel a természet szépségeit, az állat- és növényvilág sokszínűségét, ismerje meg a tudomány újdonságait, ősi hagyományokat és távoli kultúrákat, vagy utazza körbe a Földet! A természet, a tudomány, a múlt és jelen történéseinek világába kalauzolnak el pl. a Spektrum, a National Geographic, a Discovery Channel és az Animal Planet műsorai, a Travel Channellel izgalmas utazások tanuivá válhat.

Filmek, mozi

Korai művek, klasszikus siker- és mozifilmek vagy legújabb alkotások? A filmgyártás elmúlt száz évének terméseiből nyújt szórakoztató válogatást előfizetőinknek az MGM, az HBO, az HBO2, a Cinemax, a Filmmúzeum, a Hallmark, a VIASAT3 és a Film+.

Mese- és rajzfilmek

Klasszikus sorozatok, modern, fantasztikus rajzfilmek mesés világa, érdekes és szórakoztató gyerekműsorok, kalandfilmek, sorozatok a Jetix, a Minimax, a Cartoon Network, a Boomerang, Anime+ valamint a BeBe Tv jóvoltából.

Szórakoztató műsorok

Humor és szórakozás minden mennyiségben! Az AXN, a Cool TV és a BBC Prime igazi kikapcsolódást kínál mindenki számára. A TV2-n és az RTL Klubon pedig a filmek, sorozatok mellett érdekes show- és hírműsorok is láthatók.

Sport

A UPC minden sportrajongó találkozhat kedvenceivel, legyen szó labdarúgásról, atlétikáról, technikai vagy divatos extrém sportokról. Sportcsatornáink: SPORT1, SPORT2, Sport Klub, DSF, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports.

Divat és életmód

A Zone Club segítségével megismerheti a legújabb divatirányzatokat, tanácsokat és tippeket kaphat az egészséges életmódhoz, a lakberendezéshez, a szépségápoláshoz, a TV Paprika pedig Magyarország gasztronómiai világába kalauzol el.

Zenecsatornák

Zenecsatornáinkon koncertek, a legújabb klipek és felejthetetlen slágerek láthatók, azaz zene minden mennyiségben. Zenei adóink között megtalálható az MTV Europe, az MTV2, az MTV Base, az MTV Hits, a VH1, a VH1 Classic, a német és a magyar VIVA.

Felnőtteknek

Hustler TV, a blue Hustler és az XXX csatornák kizárólag 18 éven felülieknek. 
(forrás: UPC Magyarország)

 

Asztali nézet